SmartSuite consulting & implementatie

Manage al jouw klanten, taken en projecten op jouw manier in één digitale workspace.
Een checkmark
Eén gebruiksvriendelijk systeem voor al jouw processen
Een checkmark
Implementatie in dagen in plaats van weken
Een checkmark
Wij importeren jouw data en richten SmartSuite in zodat het werkt voor jou.
Visual die de combinatie van een optimale workflow, juiste software en verandermanagement laat zien.

Wat is SmartSuite?

SmartSuite is hét alles-in-één platform voor het managen van werk.

SmartSuite is een digitale workspace, gespecialiseerd in het managen van projecten, taken en klanten. Dit maakt het een zeer geschikte tool voor teams die een projectmanagement systeem én CRM zoeken dat samenwerkt en tegelijk aanpasbaar is naar hun eigen workflow.

SmartSuite

geeft jouw workflows superkrachten

Toegangsrechten
Volledige controle

Controleer precies wie de dataset mag uitbreiden, wie velden mag aanpassen en wie alleen mag kijken.

Comments
Efficiënter samenwerken

Communiceer over projecten en taken, waar de projecten en taken gemanaged worden: in SmartSuite.

Automations
Bespaar tijd en werk slimmer

Automatiseer processen zoals: als het veld actieve koppeling verandert naar ja dan stuur de klant een email met een update.

Dashboards
Een totaaloverzicht van jouw workflows

Maak binnen 3 clicks, custom dashboards van al jouw data en workflows in SmartSuite.

Versiegeschiedenis
Weet altijd wat er gebeurd

Met versiegeschiedenis voor alles wat er gebeurd in SmartSuite weet je altijd wie, wat, wanneer heeft gewijzigd.

En nog veel meer...

Waarom een expert inschakelen bij de implementatie van SmartSuite?

Plan een demo
Een checkmark

Maak een vliegende start

Wij kunnen razendsnel jouw data naar SmartSuite importeren en weten hoe we SmartSuite moeten inrichten zodat het werkt voor jou.

Een checkmark

Haal alles uit SmartSuite

Wij kennen SmartSuite van binnen en buiten. We kennen de mogelijkheden en beperkingen en helpen je om het maximale uit de tool te halen.

Een checkmark

Wij kijken verder dan de tool

SmartSuite is ongekend uitgebreid en flexibel, maar het kan niet alles en de meeste workflows vereisen een combinatie van geïntegreerde tools.

Succesverhalen

Joël heeft ons geholpen bij de implementatie van SmartSuite binnen onze pensioenbedrijf (Conceptbenefits). Binnen no time alle data die wij tot heden vanuit Excel beheerden overgezet naar een overzichtelijke SmartSuite omgeving. Makkelijk en snel schakelen, waarbij afspraken worden nagekomen en er proactief wordt meegedacht door Joël. Ook na in gebruik name is er nog steeds de mogelijkheid om vragen te stellen en verbeterideeën aan te dragen.

Robert Wakker
Manager Operations en Support

Joël heeft naar grote tevredenheid onze workflows geanalyseerd en met de implementatie van de meest geschikte oplossing voor ons zeer verbeterd. Het is iedere dag weer een plezier om op de nieuwe manier te werken en het scheelt veel tijd. Na een paar maanden is de investering in Joël al dubbel en dwars terugverdiend.

Erik Drenth
Bureau Punt Uit

Wij hebben Joël de Regt van Workflow Heroes ingezet om Clickup voor ons bedrijf STP Connect te implementeren. Clickup zorgt voor meer efficiëntie binnen ons bedrijf en verdere professionalisering. Wij zijn erg blij met de prima begeleiding van Joël de Regt van Workflow Heroes.

Michel Visser
Co-owner

Joël van Workflow Heroes heeft ons met veel enthousiasme geholpen met de optimalisatie van ons support proces. Hij dacht proactief mee om stappen te automatiseren en versimpelen, waardoor ons support proces efficiënter en overzichtelijker is geworden. De korte en snelle lijnen qua communicatie hebben wij als prettig ervaren :-)

Danielle de Vaal
Project Operations Manager

Joël heeft ons enorm geholpen bij het versimpelen van ons facturatie proces. De nieuwe manier van werken bespaart ons veel tijd en is veel minder foutgevoelig. Sinds dat succes vragen we hem voor allerlei andere soorten werkzaamheden, hij heeft eigenlijk op alles een efficiënte oplossing!

Jorna Eerkens
Projectmanager

Veelgestelde vragen

Wat kost een SmartSuite-implementatie?

Dat hangt volledig af van de complexiteit van het systeem dat je met SmartSuite wilt bouwen. Daarom brengen we met een voortraject van een (halve) dag altijd eerst jouw processen en systemen in kaart. Op basis hiervan schrijven we een projectvoorstel en geven we een vaste prijs voor het project. Geen verrassingen of nacalculaties dus.

Is maatwerk een tool bouwen niet ontzettend duur?

Het klinkt misschien vreemd, maar een maatwerksysteem in SmartSuite bouwen kost vaak niet eens veel meer tijd dan het zou kosten om een standaardsoftwarepakket te implementeren. Dit maakt Airtable het perfecte alternatief als er geen standaardsoftware beschikbaar is dat jouw proces ondersteunt, maar je tegelijkertijd niet het budget hebt om maatwerk software te laten bouwen.

Kan ik SmartSuite gebruiken voor projectmanagement?

SmartSuite is zeer geschikt voor het beheren van projecten, taken en het bijhouden van de voortgang. Daarnaast beschikt SmartSuite over flexibel in te richten functionaliteiten voor workloadmanagement, personeelsplanning, Gantt-charts en automatiseringen voor repetitieve taken. Ook is SmartSuite eenvoudig te integreren met Office 365- of Google Workspace-apps, Slack en andere (CRM-)systemen.

Kan ik SmartSuite gebruiken als CRM?

SmartSuite is ook in te richten als een CRM (Customer Relationship Management). Zo kun je in SmartSuite eenvoudig klantinformatie, interacties, notities en follow-ups bijhouden. Ook kun je een pipeline weergeven als een Kanban-bord en automatiseringen instellen voor het opvolgen van leads of het versturen van e-mails. Echter, SmartSuite mist enkele meer geavanceerde (CRM-)functionaliteiten, waaronder leadscoring en synchronisatie van e-mails naar klantkaarten. Daarom kiezen we regelmatig voor een gespecialiseerd CRM-systeem, zoals Pipedrive. Vervolgens koppelen we Pipedrive aan SmartSuite, zodat je workflow ongestoord blijft.

Benieuwd naar de mogelijkheden van SmartSuite voor jouw organisatie?

Wij laten die graag zien in een vrijblijvende demo. In 30 minuten maken we kennis, nemen we jouw workflow door en vertellen we je of SmartSuite geschikt is voor jouw organisatie.

Bedankt voor je interesse!
Ik neem binnen 48 uur contact met je op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Wil je direct een kennismaking plannen?
Dat kan ook! Plan direct een kennismaking in onze agenda.