Over ons

Wij zijn Workflow Heroes

De nieuwe generatie bedrijfskundige, opgegroeid in de digitale wereld en vastberaden om jouw processen superkrachten te geven met de IT-oplossingen van vandaag.

Wij maken maatwerk software betaalbaar voor het MKB, dankzij no-code.

Tot voor kort, als het ging om het ontwikkelen van software, waren er twee smaken: of je kocht standaardsoftware, of je liet iets op maat maken.
Als MKBer was die keuze standaard software. Simpelweg omdat maatwerk onbetaalbaar is. Maar waarom zou je voor een 'one-size-fits-all' oplossing gaan als jouw onderneming ook niet standaard is?

Gelukkig hoeft dat tegenwoordig niet meer. In de afgelopen 5 jaar is er namelijk een revolutie ontstaan in de wereld van softwareontwikkeling, waardoor maatwerk software nu ook betaalbaar is voor klein-MKB. De oplossing? No-code!
Geen complexe IT-systemen waar bij elke wijziging een dure consultant te pas komt.
Wel gebruiksvriendelijke en intuïtieve systemen die overal mee te koppelen zijn en eenvoudig aan te passen.
Geen nacalculatie of dure onderhoudscontracten achteraf.
Wel vaste prijs afspraken en wij nemen het risico voor uitlopende kosten.
Geen passieve consultant die vlug een implementatie doet en zegt: succes ermee.
Wel een lange termijn partner die verantwoordelijkheid neemt voor de adoptie van het systeem.

De no-code revolutie

No-codeplatforms zijn van nature modulair en flexibel, waardoor ze razendsnel kunnen worden afgestemd op jouw bedrijfsprocessen. Zo kunnen wij op maat gemaakte oplossingen ontwikkelen binnen dezelfde tijd die nodig is om een standaardsoftwarepakket te implementeren.

Wij laten je graag zien hoe!

Dit mag je van helden verwachten

Innovatie als superkracht

Onze heldendaad is het voortdurend verkennen van de IT-frontier, op zoek naar tools die jouw processen sneller, slimmer en beter maken. Samen maken we van jouw bedrijf een marktleider, gewapend met de slimste technologie.
01

Transparante prijsmissie

Wij vinden dat als je claimt expert te zijn, je ook de verantwoordelijkheid moet nemen voor de risico’s. Daarom bieden wij vaste prijzen voor onze projecten, zodat jij vooraf precies weet wat je investering gaat zijn.
02

Pragmatisch & realistisch

Wij zijn in de eerste plaats bedrijfskundigen, daarna IT'ers. Wij begrijpen dat systemen intuïtief, schaalbaar en tegelijk financieel rendabel moeten zijn.
03

Supercomunicators

Als jij de no-code missie met ons aandurft, doen wij er alles aan om je volledig te briefen. Daarbij hoort: verwachtingen managen, transparant zijn over incidenten en korte lijntjes houden gedurende het project.
04

De nieuwe generatie bedrijfskundigen

Joël de Regt
Proces- en IT-consultant
Arrow
Mike Vos
No-code developer
Arrow
Jij?
No-code developer
Arrow

Even kennismaken?

Benieuwd hoe jouw organisatie held kan worden van haar workflows? Wij komen graag in gesprek!