Workshop ChatGPT & AI

Upskill jezelf en jouw team met dé productiviteitstool van de 21ste eeuw.
Een checkmark
In-company, ochtend of middag (4 uur)
Een checkmark
€ 1195,- (tot 10 deelnemers)
Een checkmark
Inmiddels 20+ keer gegeven

Binnen 4 uur weet jouw team alles wat het moet weten over ChatGPT & AI

In deze workshop neem ik jou en je werknemers mee in hoe je effectief deze tool kan gebruiken in dagelijkse werkzaamheden.

Leer de handigste toepassingen kennen, de beste prompts schrijven en ontdek hoe ChatGPT werkt onder de motorkap.

“One of the benefits of generative AI is that it can help nearly everyone with their jobs, and this is also it’s greatest challenge.”

Lareina Yee - Senior partner, McKinsey

Na deze workshop kan jouw team

Workshop inplannen
Een checkmark

Productiever werken

ChatGPT gebruiken in hun dagelijks werk om zo tientallen uren per maand te besparen.

Een checkmark

Prompt engineeren

ChatGPT de juiste instructies geven, zodat ze altijd de juiste output krijgen.

Een checkmark

Processen verbeteren

De workflows van jouw team automatiseren en verbeteren met ChatGPT en andere AI-tools.

Word een ChatGPT expert met 13 interactieve oefeningen waarin je deze tool leert gebruiken voor...

Teksten schrijven
Projectplan opstellen
Brainstormen
Feedback vragen
Sparren over problemen
Informatie (her)structureren
Workflows automatiseren
Quiz maken
Bedrijfsproblemen oplossen
en meer...

Dit gaan we tijdens de workshop doen

Deel 1

Introductie

Na een kort voorstelrondje maak jij kennis met ChatGPT: jouw nieuwe virtuele assistent. Ontdek hoe dit taalmodel werkt onder de motorkap en wat de best-practices zijn als je ermee praat.

Deel 2

Interactieve oefeningen

We gaan zo snel mogelijk aan de slag. Door middel van 13 interactieve oefeningen die steeds iets moeilijker worden, leer jij alle toepassingen, best-practices en valkuilen van ChatGPT kennen.

Deel 3

Kansen, Risico's & Beperkingen

ChatGPT gebruiken is niet zonder risico. En de chatbot kent ook zo zijn beperkingen. Maar welke? En hoe je kun je deze beperkingen omzeilen en als organisatie de risico's beperken? 

Deel 4

ChatGPT Plus

Niet alleen is de betaalde versie van ChatGPT slimmer en creatiever, ook kan het afbeeldingen genereren, data analyseren en communiceren met jouw mail en agenda. En sinds kort kun je er zelfs je eigen GPT's mee bouwen en delen met jouw team. Hoe dit allemaal werkt leer je in deel 4 van de workshop.

Deel 5

AI is veel meer dan ChatGPT

Ontdek de laatste ontwikkelingen in AI en laat je verbazen hoe je met AI levensechte foto's, niet-van-echt-te-onderscheiden spraak en zelfs video's kunt genereren. Ik laat je de cutting-edge toepassingen zien van vandaag en wat in 2024 nog gaat komen.

Deel 6

Quiz & Cheatsheet

Tot slot wordt jouw kennis op de proef gesteld met een interactieve Kahoot-quiz. Daarna sluiten we af met tips over hoe jij ChatGPT kunt integreren in jouw dagelijks leven, jouw team en jouw organisatie. Ook krijg je een cheatsheet (A4, voor- en achterkant) mee waarop alle belangrijke punten staan die we in de workshop hebben behandeld.

Succesverhalen

De workshop van Workflow Heroes over het gebruik van ChatGPT was buitengewoon informatief en verrijkend. De presentatie was goed gestructureerd en bood een diepgaande blik op de mogelijkheden van ChatGPT, van de basisprincipes tot geavanceerde toepassingen. De interactieve elementen van de workshop zorgden voor een boeiende leerervaring, waarbij de deelnemers werden aangemoedigd om actief deel te nemen. Als deelnemer voelde ik me echt betrokken en kon ik mijn begrip van ChatGPT aanzienlijk verdiepen. Over het algemeen was dit een uitstekende workshop die mijn verwachtingen overtrof en me inspireerde om nieuwe manieren te ontdekken om ChatGPT in mijn werk toe te passen.

Jim Vodegel
Genmark

De ChatGPT & AI workshop van Joël de Regt is zeer de moeite waard. In een paar uur neemt Joel je mee in de wereld van AI en leert je direct hoe je ChatGPT goed kunt gebruiken. Ook krijg je inzicht in wat AI nog meer te bieden heeft en welke tools je kunt gebruiken. Zeer aan te bevelen!

Wietze Smid
Confidant Partners

De workshop ChatGPT & AI van Joël de Regt van Workflow Heroes was een waardevolle ervaring. Het tempo van de workshop was uitstekend, waardoor onze deelnemers van Inspire Circle of Professionals de materie goed konden volgen. Joël zorgde voor een mooie afwisseling tussen praktijkopdrachten en theoretische uitleg, waardoor zij niet alleen leerden over de concepten, maar deze ook direct konden toepassen. De overvloed aan opdrachten bood een hands-on benadering, wat de workshop extra boeiend maakte. Zijn uitleg was helder en toegankelijk, waardoor zelfs complexe onderwerpen begrijpelijk werden. Kortom, een inspirerende workshop die hun kennis over ChatGPT & AI aanzienlijk heeft vergroot.

Dorien Detmers
Inspire Circle of Professionals

De training zat vol met praktijkvoorbeelden waarmee Joël duidelijk liet zien hoe je als consultant een paar uur per week kunt besparen met ChatGPT. De PowerPoint die Joël gebruikte voor de training was zorgvuldig samengesteld en zeer gestructureerd. Als spreker is hij helder en hij zorgt ervoor dat het publiek betrokken blijft, door goed te luisteren naar hun vragen en feedback.

Wouter Vreeburg
Fendix

Gisteren hebben wij mogen deelnemen aan een fascinerende workshop over AI, verzorgd door Joël de Regt. In deze sessie werden alle ins en outs van de verschillende toepassingen van kunstmatige intelligentie belicht. Een waardevolle workshop die ons inzicht gaf in de reducerende, generatieve en transformerende toepassingen van diverse AI tools zoals chatGPT.

Georgette Blancke
Talent voor de Gemeente

's Middags doken we tijdens een boeiende workshop van Joël in de wereld van AI en ChatGPT. Super relevant en een absolute aanrader voor iedereen die wil weten hoe je deze tool veilig en effectief kan benutten in je werk.

Bianca Wieman
Zunderdorp

Joël heeft onze een interessante cursus gegeven over AI en ChatGPT, ik raad het zeker aan als je een interactieve cursus wilt die je direct fijne kneepjes geeft voor je werk of persoonlijk leven.

Colin van de Laak
Koning Willem 1 College

We hebben met een gevarieerde groep van 25 man een leuke en leerzame presentatie gehad over ChatGPT en het gebruik ervan.

Livanne Hof
Mavom

Enorm interessante en waardevolle workshop van Joël over ondernemen in het tijdperk van AI en specifiek ChatGPT gehad. Voor HAN Centrum voor Ondernemerschap gaf Joël een interactieve en leerzame workshop waarin de deelnemers werden meegenomen in de concurrentievoordelen die je kunt behalen als je AI op een goede manier weet in te zetten in jouw onderneming. Ze hebben concrete handvatten en tips gekregen van een enthousiaste workshopgever. De reacties achteraf waren erg positief, wij zijn zeer tevreden!

Ruben Timmermans
Hogeschool Arnhem en Nijmegen
Hi, ik ben Joel

Over de trainer

Al sinds mijn Bedrijfskunde studie ben ik gefascineerd door de vraag: “Hoe kan technologie bedrijven helpen efficiënter werken”.

Inmiddels heb ik tientallen organisaties geholpen met het implementeren van bedrijfssystemen, het stroomlijnen van werkprocessen en het gebruiken van ChatGPT en AI.
Blijf op de hoogte
Ik deel wekelijks tips & tricks hoe jij jouw workflows kunt stroomlijnen met ChatGPT, AI en digitale workspace software.
Afbeelding van mensen van Workflow Heroes

Veelgestelde vragen

No items found.

Heb je interesse in een workshop?

Vraag met onderstaand formulier jouw workshop aan. Na het invullen van dit formulier stuur ik een aantal vragen om te bepalen of ik de juiste persoon ben voor jullie workshop.

Bedankt voor je interesse!
Ik neem binnen 48 uur contact met je op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Wil je direct een kennismaking plannen?
Dat kan ook! Plan direct een kennismaking in mijn agenda.