Airtable consulting & implementatie

Hét #1 no code platform voor het ontwikkelen van interne tools
Een checkmark
Wij bouwen jouw maatwerk bedrijfssystemen in no-time
Een checkmark
Wij importeren jouw data naar Airtable
Een checkmark
Wij koppelen Airtable aan jouw andere tools
Visual die de combinatie van een optimale workflow, juiste software en verandermanagement laat zien.

Wat is Airtable?

Airtable wordt weleens een spreadsheet 'on steroids' genoemd. Maar in tegenstelling tot een spreadsheet is Airtable ontworpen om data en workflows te beheren. Met meer dan 300.000 bedrijven die vertrouwen op Airtable voor hun processen, is het de nummer 1 tool voor het bouwen van interne apps, of ook wel bedrijfssystemen genoemd.

Airtable

geeft jouw workflows superkrachten

Views
Visualiseer data op jouw manier

Ook zo klaar met de standaardtabelweergave van je spreadsheet of verouderde systeem? Met Airtable kies je zelf hoe jouw data wordt weergegeven.

Integratie
Werkt naadloos samen met je andere systemen

Taken in Airtable toevoegen aan je Google of Microsoft agenda? (One)Drive documenten synchroniseren? Of zelfs ChatGPT integreren in jouw workflow? Geen probleem!

Dashboards
Inzicht in je workflows

Maak binnen 3 clicks, custom dashboards van al jouw data en workflows in Airtable.

Interfaces
Bepaal wie, wat op welke manier ziet

Bouw interfaces die precies dat en alleen dat weergeven wat jouw specifieke workflow nodig heeft.

Automations
Maak processen foutloos en efficiënt

Als je de automatisering kunt bedenken, kunnen wij het maken in Airtable. Zo automatiseren wij elk denkbaar werkproces.

En nog veel meer...

Waarom een expert inschakelen voor Airtable?

Plan een demo
Een checkmark

Snel & efficiënt

Wij hebben al tientallen tools ontwikkeld in Airtable, waardoor we razendsnel het systeem kunnen bouwen dat jij voor ogen hebt.

Een checkmark

Haal alles uit Airtable

Wij kennen Airtable van binnen en buiten. We kennen de best-practices, tricks, workarounds en add-ons die jouw workflow nodig heeft.

Een checkmark

Wij kijken verder dan de tool

Airtable is ongekend uitgebreid en flexibel, maar het kan niet alles en de meeste workflows vereisen een combinatie van geïntegreerde tools.

Succesverhalen

No items found.

Veelgestelde vragen

Is maatwerk een tool bouwen niet ontzettend duur?

Het klinkt misschien vreemd, maar een maatwerksysteem in Airtable bouwen kost vaak niet eens veel meer tijd dan het zou kosten om een standaardsoftwarepakket te implementeren. Dit maakt Airtable het perfecte alternatief als er geen standaardsoftware beschikbaar is dat jouw proces ondersteunt, maar je tegelijkertijd niet het budget hebt om maatwerk software te laten bouwen.

Wat kost een Airtable-implementatie?

Dat hangt volledig af van de complexiteit van het systeem dat je met Airtable wilt bouwen. Daarom brengen we met een voortraject van een (halve) dag altijd eerst jouw processen en systemen in kaart. Op basis hiervan schrijven we een projectvoorstel en geven we een vaste prijs voor het project. Geen verrassingen of nacalculaties dus.

Kan ik Airtable gebruiken voor projectmanagement?

Airtable is zeer geschikt voor het beheren van projecten, taken en het bijhouden van de voortgang. Daarnaast beschikt Airtable over flexibel in te richten functionaliteiten voor workloadmanagement, personeelsplanning, Gantt-charts en automatiseringen voor repetitieve taken. Ook is Airtable eenvoudig te integreren met Office 365- of Google Workspace-apps, Slack en andere (CRM-)systemen.

Kan ik Airtable gebruiken als CRM?

Airtable is ook in te richten als een CRM (Customer Relationship Management). Zo kun je in Airtable eenvoudig klantinformatie, interacties, notities en follow-ups bijhouden. Ook kun je een pipeline weergeven als een Kanban-bord en automatiseringen instellen voor het opvolgen van leads of het versturen van e-mails. Echter, Airtable mist enkele meer geavanceerde (CRM-)functionaliteiten, waaronder leadscoring en synchronisatie van e-mails naar klantkaarten. Daarom kiezen we regelmatig voor een gespecialiseerd CRM-systeem, zoals Pipedrive. Vervolgens koppelen we Pipedrive aan Airtable, zodat je workflow ongestoord blijft.

Kan ik Airtable gebruiken als voorraadsysteem?

Airtable is zeer geschikt als voorraadsysteem. Airtable combineert namelijk de flexibiliteit van een spreadsheet met de kracht van een database. Hierdoor kun je eenvoudig voorraad beheren, productinformatie opslaan en de status van orders en leveringen monitoren. Met de mogelijkheid om aangepaste velden, tabellen en automatiseringen in te stellen, kun je een op maat gemaakt voorraadsysteem creëren dat aan jouw specifieke behoeften voldoet. Bovendien biedt Airtable integraties met andere apps en diensten, waardoor je jouw voorraadbeheer kunt koppelen aan je verkoop-, boekhoud- en logistieke systemen voor een gestroomlijnde workflow.

Kan ik Airtable koppelen aan mijn andere systemen?

Dit is waar Airtable in uitblinkt. Airtable biedt een uitgebreide API waarmee je gegevens in Airtable kunt ophalen, aanmaken, bijwerken en verwijderen. Dit maakt integraties met een breed scala aan applicaties en diensten mogelijk. Denk hierbij aan CRM-systemen, marketingtools of zelfs op maat gemaakte softwareoplossingen. Bovendien ondersteunt Airtable integraties via platforms zoals Zapier, waardoor wij zonder code te schrijven razendsnel workflows tussen Airtable en andere apps kunnen creëren.

Benieuwd of wij met Airtable de tool kunnen bouwen die jij voor ogen hebt?

Plan dan gerust een kennismaking in. Binnen 30 minuten leren we elkaar kennen, nemen we jouw workflow door en krijg je antwoord op de vraag: Is Airtable de juiste tool voor onze organisatie?

Bedankt voor je interesse!
Ik neem binnen 48 uur contact met je op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Wil je direct een kennismaking plannen?
Dat kan ook! Plan direct een kennismaking in onze agenda.