Pipedrive-implementatie door gecertificeerde partner

Maak een vliegende start met meest complete, gebruiksvriendelijke CRM voor MKB
Een checkmark
Implementatie in dagen in plaats van weken
Een checkmark
Wij importeren jouw data en koppelen Pipedrive aan jouw andere systemen en website
Een checkmark
Wij helpen je alles uit Pipedrive te halen
Visual die de combinatie van een optimale workflow, juiste software en verandermanagement laat zien.

Hét CRM voor MKB

Pipedrive is, naast Hubspot en Salesforce, marktleider in CRM-systemen.

Maar waar Salesforce zich met complexe workflows en uitgebreide functionaliteiten richt op enterprisebedrijven, wint Pipedrive het op het gebied van eenvoud zonder in te leveren op de functionaliteiten die jij als MKB'er nodig hebt.

Pipedrive

geeft jouw workflows superkrachten

Pipeline
Een gestroomlijnd salesproces

Beheer leads en deals in één of meerdere overzichtelijke pipelines, volledig aanpasbaar aan jouw verkoopproces.

Activiteiten
Effectief leads opvolgen

Vaak vallen leads buiten de boot of worden opportunities gemist door onzorgvuldige opvolging. Pipedrive voorkomt dit door je te helpen altijd een opvolgactiviteit te plannen.

Automations
Werk efficiënter en voorkom fouten

Jouw salesteam moet met klanten praten, niet bezig zijn met het beheren van taken of het versturen van standaardmails.

SmartDocs
Automatiseer offertes en contracten

Niets is zo zonde van je tijd als handmatig documenten vullen met gegevens die al in je CRM staan. Pipedrive doet dit voor je.

Dashboards
Ontdek knelpunten en bekijk prestaties

Ontdek waar in de pipeline deals vastlopen, wat de doorlooptijd van je deals is of hoeveel telefoontjes jouw salesteam per week maakt.

En nog veel meer...

Waarom een expert inschakelen bij de implementatie van Pipedrive?

Plan een demo
Een checkmark

Maak een vliegende start

Wij importeren jouw data razendsnel naar Pipedrive en richten deze zo in dat het optimaal werkt voor jouw salesteam.

Een checkmark

Haal alles uit Pipedrive

Wij kennen Pipedrive van binnen naar buiten. We weten wat het kan (en wat niet) en helpen je om het maximale uit deze tool te halen.

Een checkmark

Wij kijken verder dan de tool

Wij helpen ook bij het inrichten van e-mailmarketing automation, het vinden van de juiste add-ons en het koppelen van Pipedrive aan je website en andere systemen.

Succesverhalen

Uitstekende dienstverlener die modulaire kantoorautomatisering levert. Wij zijn tevreden over de Pipedrive implementatie, de automatisering helpt ons met versnellen van ons sales proces en leveren de diensten van Workflow Heroes daarom ook aan onze klanten bij PLTFRM.nl.

Rolf van Anholt
PLTFRM

Joël de Regt van Workflow Heroes heeft ons uitstekend geholpen met de automatisering van onze sales met Pipedrive. Hij denkt mee en houdt je daar waar nodig de spiegel voor. Wij zijn erg tevreden!

Matt van Aken
Taqt Ontzorgt

Joël heeft naar grote tevredenheid onze workflows geanalyseerd en met de implementatie van de meest geschikte oplossing voor ons zeer verbeterd. Het is iedere dag weer een plezier om op de nieuwe manier te werken en het scheelt veel tijd. Na een paar maanden is de investering in Joël al dubbel en dwars terugverdiend.

Erik Drenth
Bureau Punt Uit

Veelgestelde vragen

Wat kost een Pipedrive implementatie?

Een Pipedrive-implementatie kost bij ons tussen de €1.500 en €5.000. Echter, de exacte investering hangt af van: (1) de data die naar Pipedrive geïmporteerd moet worden, (2) de vereiste koppelingen met websites en andere systemen, en (3) de mate waarin wij jouw mensen moeten trainen en ondersteunen bij de adoptie van Pipedrive. Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Na een kennismaking kunnen we vaak al direct een vaste prijs aanbieden voor de volledige implementatie.

Kunnen jullie Pipedrive integreren met onze andere systemen?

Wij kunnen Pipedrive integreren met bijna alle andere systemen. Zo koppelen we Pipedrive vaak aan websites, zodat websiteleads automatisch in Pipedrive terechtkomen. Daarnaast maken we koppelingen met andere systemen, zoals het systeem dat je gebruikt om je dienst of product te leveren. Tot slot kunnen we Pipedrive koppelen aan sommige boekhoud- en facturatiesystemen. Dit hebben we in het verleden gedaan voor Moneybird en Exact Online.

Kan ik mijn telefoonsysteem koppelen aan Pipedrive?

Dat hangt af van jouw telefoonsysteem. Het inrichten van een click-to-call functie, waarbij je door te klikken op een telefoonnummer in Pipedrive de klant belt, is altijd mogelijk. Een functie die iets ingewikkelder is, is het laten ‘op-poppen’ van de klantkaart wanneer je wordt gebeld door een klant. In dit geval moet jouw Pipedrive een integratie aanbieden met jouw telefoonsysteem. Of jouw telefoonsysteem dit aanbiedt, kun je hier vinden.


Heb je nog geen telefoonsysteem gekozen? Dan kunnen wij helpen bij het kiezen en implementeren van Cloudtalk of Ringcentral. Deze systemen integreren beide naadloos met Pipedrive.

Kan ik vanuit Pipedrive e-mail campagnes versturen?

Ja, dat kan op twee manieren. Enerzijds heeft Pipedrive een add-on genaamd Campaigns. Hiermee kun je vanaf €16 per maand e-mailcampagnes opstellen, versturen en automatiseren. Daarnaast biedt Pipedrive integraties aan met veel andere e-mailmarketingtools, waaronder MailChimp en ActiveCampaign.

Kan ik offertes opstellen vanuit Pipedrive?

Ja, dat kan. Pipedrive heeft een add-on genaamd SmartDocs. Hiermee kun je documenttemplates maken en op commando laten vullen met data uit Pipedrive. Ook kun je deze documenten vervolgens naar je klanten sturen om digitaal te laten ondertekenen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Pipedrive voor jouw organisatie?

Wij laten die graag zien in een vrijblijvende demo. In 30 minuten maken we kennis, nemen we jouw workflow door en vertellen we je of Pipedrive geschikt is voor jouw salesproces.

Bedankt voor je interesse!
Ik neem binnen 48 uur contact met je op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Wil je direct een kennismaking plannen?
Dat kan ook! Plan direct een kennismaking in onze agenda.